Norska Grøteig har effektiviserat dokumentationsarbetet, och sparar tid och pengar åt sig själva och sina kunder

Som trädgårdsanläggare är det otroligt viktigt att kunna leverera till rätt tid och inte minst till förväntad kvalitet, eller bättre

Att jobba effektivt som trädgårdsanläggare innefattar även effektiv tidrapportering. Ask Torp upplever det smidigt att registrera timmar i appen, och sparar således mycket värdefull tid som istället kan läggas på produktion.

För trädgårdsanläggare Grøteig AS har lösningen varit att byta till SmartDok – ett branschanpassat digitalt system för att jobba mer effektivt

Som trädgårdsanläggare är det otroligt viktigt att kunna leverera till rätt tid och inte minst till förväntad kvalitet, eller bättre. Men ett projekt är inte framgångsrikt om man inte har kontroll över timmar, lön och faktura. Här har norska Grøteig full kontroll. Grøteig AS vd Sindre Book tvivlar inte på vad effektiv tidrapportering betyder för företaget.

– Våra anställda är duktiga på att lägga in timmarna i SmartDok fortlöpande, vilket ger oss kontroll över tidsåtgången för de olika projekten, säger Sindre.

Vi sparar mycket tid i förhållande till fakturering och lön. Bara som ett exempel går nu fakturering av plogning mycket, mycket snabbare än tidigare. Vi tar ut rapporterna tidigt och sparar massa tid jämfört med innan, berättar Sindre.

– Vi hade en riktigt snörik november ifjol och då fick vi testat systemet ordentligt. Sett till hur mycket plogning och sandning vi utförde lade jag oerhört lite tid på fakturering.

– Den tid jag sparar kan jag istället lägga på andra delar av verksamheten, säger Sindre

Välj ett system tillpassat din bransch

KONTAKTA SMARTDOK FÖR KOSTNADSFRI DEMO