Webinar – HMS/kKS checklista i smartdok 2018-03-01T14:16:39+00:00

WEBINAR 16 MARS  – HMS/KS CHECKLISTA

HMS/KMA Checklista – ett ovärderligt verktyg när man ska dokumentera

16 mars 2018 – kl. 10:00 – 11:00

Hur dokumenterar ni ÄTOR och egenkontroller? Tar ni foton på projekten? Vår omåttlig populära modul HMS/KMA Checklista (tidigare ”Formulär och bild”) är tänkt för er som vill ha ett smidigt sätt att dokumentera i text och bild -givetvis med signatur, gps och er logga därtill. I februari lanserades den nya versionen där vi har uppdaterat funktionerna för en ännu enklare och bättre funktionalitet.

En demonstration för er som är nyfikna på om detta skulle passa just ert företags behov , men passar också kunder som redan har modulen och vill veta mer om de nya funktionerna. Mer information om modulen.

Registrera dig för webinar här:

Webinaret arrangeras av SmartDok, presentatör är Anneli De la Guardia. Anneli har varit hos oss sedan 2015 som Account Manager, men är nu i vår nyinsatta position Customer Relation Manager för att huvudsakligen jobba mot befintliga kunder, med support, utbildning och kvalitetssäkring.

Våra webinar är kostnadsfria digitala seminarium där vi presenterar utvalda funktioner i systemet via webben. Deltagare ansluter sig enkelt och ser presentationen bekvämt från sin dator. Eftersom presentationen görs ”live” finns dessutom möjligheten att ställa frågor.