HMS/KMA Checklista 2018-02-08T14:21:30+00:00

HMS/KMA CHECKLISTA

Loading...

CHECKLISTA MED BILDER OCH GPS-SPÅRNING!

Form och bild SmartDok icon

Varför använda HMS/KMA-modulen i SmartDok?

  • Lägg till foton till checklistan. Detta både förbättrar och förenklar dokumentationen

  • I SmartDok kan du skapa och anpassa formuläret för din verksamhet. Du minskar antalet mindre relevanta formulär betydligt, jämfört med ett standard HMS-/ kvalitetssäkringssystem

  • Alla formulär är direkt kopplade till projekt eller maskiner

  • Du kan enkelt dokumentera fel / avvikelser när du arbetar med GPS-taggade foton

  • Revisionshantering och historiska formulär är möjligt med SmartDok

Kontakta oss
Titta på video om SmartDok

ALDRIG TIDIGARE HAR DET VARIT ENKLARE ATT FYLLA I EN CHECKLISTA!

Vi har jobbat med HMS/KMA-Modulen i SmartDok en längre tid. Vi tycker den är genial och enkel. Användandet av formulären har blivit enkelt och medför en bättre dokumentation. Rekommenderas!”

Alf Christian Losvar, Harald Nilsen AS

Vi i Aktiv Veidrift använder HMS/KMA Checklista-modulen i SmartDok, primärt till två saker; dels dokumenterar vi gentemot de krav som satts upp av kunden, dels använder vi informationen som fakturaunderlag.

Niclas Persvik, Aktiv Veidrift

Med SmartDok kan ni nu enkelt göra era egna checklistor och formulär. Fyll i dem via datorn, mobilen eller surfplattan. Passa gärna på att ta foton i samband med att du fyller i formuläret/checklistan. När formuläret skickas in hamnar det på rätt projekt så att det blir enkelt för ansvarig projektledare och ansvarig i HMS-frågor att få en översikt på vad som är kontrollerat och vilka avvikelser som är registrerade.

Du kan dessutom genomföra revideringar i checklistorna och schemat, som är något som bör göras årligen -ni har alltid den senaste versionen tillgänglig.

HMS (Hälsa Arbetsmiljö Säkerhet) och kvalitetssäkring blir alltmer viktigt. Ju enklare och snabbare det går att göra kontroller, ju större är sannolikheten att det blir gjort!

Kontakta oss