ID06 Personalliggare 2017-08-22T10:50:58+00:00

ID06 PERSONALLIGGARE

SmartDok ID06 Personalliggare – enkelt, smart och gratis (när du använder en av våra andra moduler)

Varför använda Personalliggare-modulen i SmartDok?

  • Uppfylla lagen som trädde i kraft 1 januari 2016 som kräver att entreprenörer har en elektronisk Personalliggare på arbetsplatsen

  • All information registreras och lagras och du får en fullständig överblick över vilka som har varit på varje byggarbetsplats

  • Anställda registerar deras ID06-kort in och ut ur arbetsplatsen elektroniskt. Ett enkel ”swipe” och du är inne!

  • Rapporter, till exempel Närvaro och Återsamlingslista, kan du enkelt hämta elektroniskt via webben eller surfplattan

  • SmartDok ID06 Personalliggare är en app installerad på mobilen och/eller surfplattan och fungerar enkelt för såväl anställda som underentreprenörer (UE-app)

Beställa ID06 regbox
Titta på video om SmartDok

ELEKTRONISKT SYSTEM FÖR PERSONALLIGGARE – UPPFYLER LAGKRAVEN FRÅN 1 JANUARI 2016

Vi började med SmartDok för att använda ID06 Personalliggaremodulen, men insåg snabbt att SmartDok förenklade vår lönehantering och att vi även, efter tio år i branschen, faktiskt kunde få koll på våra dieselkostnader på varje fordon!

Jimmy Borgh, JB Mark & Bygg

Med SmartDok Personalliggare är det enkelt för de anställda att registrera sig in och för Skatteverket att kontrollera närvaron -utan att det kostar företaget något!

Enligt den nya lagen skall alla personer på en byggarbetsplats vara registrerade i en personalliggare. När någon registrerar sig in via SmartDok Personalliggaren skickas data via webben till ditt SmartDok-system, där du via din surfplatta eller dator kan ta fram den närvarorapport Skatteverkets kontrollant begär vid ett eventuellt kontrollbesök. 

ID06-ackrediterad leverantör 
SmartDok är ID06-ackrediterad leverantör av personalliggare. Med företagets digitala ID06-lösning kan användaren vid ankomst enkelt registrera sig i byggarbetsplatsens personalliggare via sin mobiltelefon, för att sedan registrera sig ut i samma digitala personalliggare vid hemgång. Användaren kan vid in- och utregistrering antingen välja att använda SmartDok-appen på sin mobiltelefon eller använda sitt ID06-kort via en skanner på byggplatsen.

Särskild UE-app
Utöver mobil-appen erbjuder även SmartDok lösningar för underleverantörerna, där företaget utvecklat en särskild UE-app.

Beställa ID06 regbox
ID06 Mobil UE APP