ID06 Personalliggare 2018-02-14T14:04:48+00:00

ID06 PERSONALLIGGARE

Loading...

SmartDok ID06 Personalliggare – enkelt, smart och gratis (när du använder en av våra andra moduler)

Varför använda Personalliggare-modulen i SmartDok?

  • Uppfylla lagen som trädde i kraft 1 januari 2016 som kräver att entreprenörer har en elektronisk Personalliggare på arbetsplatsen

  • All information registreras och lagras och du får en fullständig överblick över vilka som har varit på varje byggarbetsplats

  • Anställda registerar deras ID06-kort in och ut ur arbetsplatsen elektroniskt. Ett enkel ”swipe” och du är inne!

  • Rapporter, till exempel Närvaro och Återsamlingslista, kan du enkelt hämta elektroniskt via webben eller surfplattan

  • SmartDok ID06 Personalliggare är en app installerad på mobilen och/eller surfplattan och fungerar enkelt för såväl anställda som underentreprenörer (UE-app)

  • Vår byggkortläsare är anpassad för nordiska förhållanden. Robust, vattentät och tål kyla. Den är också superenkel att montera och använda

Beställa ID06 regbox
Titta på video om SmartDok

ELEKTRONISKT SYSTEM FÖR PERSONALLIGGARE – UPPFYLER LAGKRAVEN FRÅN 1 JANUARI 2016

Vi började med SmartDok för att använda ID06 Personalliggaremodulen, men insåg snabbt att SmartDok förenklade vår lönehantering och att vi även, efter tio år i branschen, faktiskt kunde få koll på våra dieselkostnader på varje fordon!

Jimmy Borgh, JB Mark & Bygg

Vi använder den nya robusta byggkortläsaren till SmartDok. Den är enkel att använda, lätt att montera och inte minst flexibel med möjlighet att använda mobiltelefonen för registrering av personallistor. Rekommenderas!

Hans Kristian Solvoll, Harald Nilsen Entreprenad

Enligt den nya lagen skall alla personer på en byggarbetsplats vara registrerade i en personalliggare. När någon registrerar sig in via SmartDok Personalliggaren skickas data via webben till ditt SmartDok-system, där du via din surfplatta eller dator kan ta fram den närvarorapport Skatteverkets kontrollant begär vid ett eventuellt kontrollbesök. 

ID06-ackrediterad leverantör 
SmartDok är ID06-ackrediterad leverantör av personalliggare. Med företagets digitala ID06-lösning kan användaren vid ankomst enkelt registrera sig i byggarbetsplatsens personalliggare via sin mobiltelefon, för att sedan registrera sig ut i samma digitala personalliggare vid hemgång. Användaren kan vid in- och utregistrering antingen välja att använda SmartDok-appen på sin mobiltelefon eller använda sitt ID06-kort via en skanner på byggplatsen.

Särskild UE-app – SmartDok Personalliggare
Utöver mobil-appen erbjuder även SmartDok lösningar för underleverantörerna, där företaget utvecklat en särskild UE-app.

Beställa ID06 regbox
ID06 Mobil UE APP

Med SmartDok Personalliggare är det enkelt för de anställda att registrera sig in och för Skatteverket att kontrollera närvaron -utan att det kostar företaget något!

Kontakta oss