Maskiner och service 2018-02-08T14:21:28+00:00

MASKINER OCH SERVICE

Loading...

Få en överblick över maskiner, bränsleförbrukning och service

Maskiner SmartDok icon

Varför använda maskinmodulen i SmartDok?

  • Få en bättre överblick och ökad kontroll över din maskinpark

  • Få besked om periodiskt underhåll och periodisk besiktning, fel / brister. Till exempel EU-kontroller eller årliga kontroller

  • Registrering av maskintimmar på specifika maskiner och samtliga projekt. Uppnå fullständig kontroll

  • Få bra dokumentation på felmeddelanden, anteckningar och bränsleförbrukning

  • Du kan kombinera maskinmodulen med formulär/bild-modulen. Detta ger dig möjlighet att fylla i formulär (checklistor, kontrollblad) mot maskinerna

Kontakta oss
Titta på video om SmartDok

TID FÖR PERIODISKT UNDERHÅLL OCH BESIKTNING – LÅT SMARTDOK HÅLLA DIG INFORMERAD

Maskinmodulen i SmartDok är ett mycket användbart verktyg för oss. Periodiskt underhåll och brister från reparationsvarv dokumenteras lätt. SmartDok hjälper oss att säkerställa kvaliteten och att våra studenter använder godkänd utrustning. SmartDok ger våra elever den nödvändiga datakunskapen för modern verkstad och drift.
Lars Holmefjord, Verkstedsplanleggeren Os AS

Hos Waage Anlegg har vi en person som är ansvarig för beställning av diesel. Han dokumenterar mängden diesel under dieselförbruk i SmartDok varje gång han beställer diesel. På så sätt kan vi i administrationen alltid ha kontroll över vad som är beställt, utan att ringa ett enda samtal.

Inge Andreas Waage, Waage Anlegg

Med denna modul får du en överblick på maskiner och utrustning, när det är dags för service, felanmälningar som har rapporterats , utförda reparationer och hur mycket bränsle man tankat varje maskin med. Denna modul utgör grunden för registrering av maskintimmar, så att du enkelt kan se hur många timmar varje enskild maskin används för respektive projekt.

Tänk dig att kunna reducera maskinskador med hjälp av god dokumenterad uppföljning, som leder till stora besparingar och inte minst förenklar reklamationsprocessen gentemot maskin-leverantörer. Maskinmodulen är som allt annat i SmartDok – lätt att använda, lätt att gilla.

GOD DOKUMENTATION PÅ FELANMÄLNINGAR, ANMÄRKNINGAR OCH BRÄNSLEFÖRBRUK

SmartDok grävmaskin fordon
Kontakta oss