Materialåtgång och transporter 2018-02-09T10:23:39+00:00

MATERIALÅTGÅNG OCH TRANSPORTER

Loading...

Använd telefonen för att registrera materialåtgång eller transport av singel, sand och grus !

Varor SmartDok icon

Varför använda SmartDoks dokumentation av materialförbrukning, transporter, laster och lager?

  • Modulen är enkel att använda, och varor blir knutna till projekt

  • Du kan enkelt anpassa transportlistan efter dina behov. Flexibilitet är en av många fördelar SmartDok har jämfört med sina konkurrenter

  • I SmartDok får du tre möjligheter i ett; förbrukning – produktion – transport

  • Få tillgång till bra och informativa rapporter som ger ett mer korrekt faktureringsunderlag

  • Som användare av SmartDok får du en översikt av alla poster där priser kan läggas in, med enkla redigeringsmöjligheter

Kontakta oss
Titta på video om SmartDok

MINIMERA SVINNET – FÅ KONTROLL PÅ MATERIALET

Vi använder modulen till att registrera transport, massor och lagersaldon. Dagligen registrerar varje chaufför allt som blir transporterat och vi har full översikt över jobbet, vi sparar där med mycket tid i manuell inmatning av transportlistor!
Jøte Brekmo, Grav & Spreng AS

Kunden får ett korrekt underlag utifrån det arbete vi har gjort, och en översikt på den korrekta varuförbrukningen. Inga kunder gillar när fakturan inte överensstämmer med vad som faktiskt har blivit gjort. Man skulle kunna säga att varuförbrukningen i SmartDok är som en projektredovisning för oss.

Trond G. Furnes, Skoppum Grävning

Företag har nu bättre kontroll på att material och tid loggas i SmartDok jämfört med när det sköttes med listor skrivna på papper. Genom att undvika avvikelser kan byggfirmor dra stora fördelar. Detta har byggfirmor över hela Sverige erfarit med hjälp av goda uppföljningsrutiner och genom användning av SmartDok.

Företag kan nu kontrollera varje morgon vad som lagts in i SmartDok dagen innan. Vid tillfälle att tid och material glöms bort, kan de anställda kontaktas och fel rättas upp direkt. Detta kräver bättre uppföljning ute på fältet, men det lönar sig.

Skillnaden är gigantisk mot tidigare då papper och penna användes, tillsammans med kontroller varannan vecka. Användningen av material analyseras nu direkt medan det är ”hett” istället för att sitta och gissa två veckor senare, vilket antingen orsakar att något glöms eller att något läggs på för mycket.

KÖR DU MASSA OCH GRUS, LEVERERAR MATERIAL, PRODUCERAR KROSSAD STEN?

Kontakta oss