TIDRAPPORTERING FÖR BYGG 2018-01-02T09:41:01+00:00

TIDRAPPORTERING FÖR BYGG

SmartDok mobil med bygghjälm, hammare och såg

Förenklar arbetet med lön avsevärt!

Är du en offensiv liten snickerifirma som bygger ett båthus på Öland eller ett stort entreprenadföretag som bygger en ny skola i Stockholm? SmartDok är lösningen.

Med hantverkare spridda över byn, staden eller landet kan det vara ett väldigt utmanande jobb att ta reda på vem som jobbar på vilket projekt under vilken tid. Är timmarna rapporterade eller är den anställda överhuvudtaget på jobbet?

Med SmartDoks tidrapporteringsapp på mobiltelefonen rapporterar den anställde sina timmar i realtid och hjälper på så sätt administrationen att få full översikt över kostnader för projektet och löneutbetalningen.

Kontakta oss

EN KOMPLETT ÖVERSIKT SKAPAR TILLVÄXT OCH VINST FÖR DITT BYGGPROJEKT

Som snickare är det viktigt att du inte ödslar dyrbar tid på att fylla i antal arbetstimmar, slösar tid i bilen för att leverera tidrapporterna eller förbrukar energi på att ständigt ha kontroll över rapporterna. Med SmartDoks applikation på mobiltelefonen har du alltid tidrapporterna med dig, och du rapporterar timmar när det passar dig, oavsett plats och tid.

Som snickarfirma eller entreprenadföretag har ni ofta flera projekt eller uppdrag. Med SmartDok är det enkelt för de anställda att rapportera timmar på korrekt projekt: Detta hjälper ditt företag att ha full kontroll över utgifterna för projektet, och inte minst ökade möjligheter att förbättra vinsten.

Har du jobbat övertid registreras det enkelt i samma tidrapport.