Utmärkelser och priser 2018-01-02T09:42:10+00:00

Priser och utmärkelser

SmartDok har vunnit flera utmärkelser genom åren och vi är mycket stolta över att vi har märkt både lokalt, nationellt och internationellt. Här är en översikt över några av den ärade bevis SmartDok mottagna:

Vekst i Nord: År 2012 vann SmartDok ”Vekst i Nord”, bland annat för bolagets stora potential för tillväxt. Priset var ett viktigt erkännande den tiden.

Gasellebedrift 4 år i rad: SmartDok vann ”Årets Gasellföretag” i Norge 4 gånger i rad från 2012 till 2015. Priset ”Årets Gasellföretag” koras såsom i Sverige årligen av Norges motsvarighet till Dagens Industri, Dagens Næringsliv, och framhäver företag som bland annat uppnått god tillväxt med ett positiv resultat. Även 2016 SmartDok är självklart en stark kandidat.

European Business Awards: 2015 vann SmartDok ett speciellt pris. Vi blev nämligen korade till ”Entrepreneur of the Year Award” i Norge av det ansedda European Business Awards. SmartDoks innovativa och nyskapande lösningar säkrade vinsten i den norska delen, och vi kom också långt i den europeiska tävlingen.

Mobile SmartDok logo presenterades på byggarbetsplatsen

Varför SmartDok?

SmartDok är den mest använda lösningen i bygg- och anläggningsbranschen, och det är inte utan anledning. Lösningen består av 10 moduler som ger överblick och enkel kontroll över timmar på människor och maskin, varor, service och underhåll av maskiner, verktyg översikt, dokumentation i form av bild och checklistor, loggning av sprängning, plöjningslistor och mer.

Systemet är webbaserat och det finns separata appar för iPhone och Android som låter dig använda lösningen även från mobilen. Detta håller dig från att behöva tänka på uppdatering, säkerhetskopiering och andra problem som du kan ha att installera och använda lösningen i sin serverpark. Det enda du behöver använda lösningen är en PC med webbläsare och tillgång till internet, enkel och lätt!

timme modul i SmartDok. Visas på mobilen